Takut tetapi keinginan menonton tetap ada! Ada yang sanggup memenuhi pawagam, kerana mahu merasai ketakutan itu. Itulah yang boleh dikatakan mengenai genre filem seram yang diminati semua kaki wayang di seluruh dunia.

Terbaru, sebuah lagi filem dari genre serupa, filem I Still See You bakal memberi pengalaman seram berbeza kepada penonton. Oleh itu, murai.my dengan kerjasama TGV PICTURES mahu membawa pembaca setia kami untuk menonton sendiri filem seram penuh suspen ini.

IKLAN

Sinopsis 

Sepuluh tahun selepas peristiwa apokalips ia meninggalkan dunia yang dihantui oleh hantu, Roni (Thorne) menerima mesej yang mengancamnya dari luar kubur. Menggabungkan angkatan dengan seorang teman sekelas misterius, Kirk, Roni turun ke dunia bayangan yang meniupkan batas kehidupan dan kematian dan memulakan satu misi untuk menghentikan pembunuh yang licik.

Trailer 

Sepasang Tiket Untuk Dimenangi

Anda berminat untuk menghadiri Tayangan Eksklusif filem I Still See You? Cukup istimewa buat pembaca murai.my anda berpeluang untuk menyaksikan filem ini lebih awal pada 30 Oktober 2018 jam 8:30malam di TGV Cinemas, Jaya Shopping Centre. Setiap pemenang akan dihadiahkan sepasang tiket filem I Still See You. Sebuah filem yang penuh suspen dan menyeramkan.

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsi artikel ini di Facebook anda dan jangan lupa hashtag #HangatIStillSeeYou #IStillSeeYouMY dalam posting anda.
  • Selepas Kongsi Klik Link ini dan jawab Soalan mudah dan isikan maklumat peribadi anda [googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSf2qCU4Wnyofb-7afwh4zABA1nVV9Rtnlp73tVwgV5nK9mygA/viewform” query=”embedded=true” width=”640″ height=”1235″ /]
  • Peraduan ini hanya sah dari 26 Oktober bermula jam 6petang sehingga 29 Oktober 2018.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda