Inilah akibatnya jika terlaku mudah percaya dengan kata-kata netizen! Gambar persiapan majlis kahwin yang dimuat naik di Instagram oleh pengacara dan penyampai radio, Zulin Aziz hanyalah sekadar penggambaran muzik video lagu Dan Ketika Itu.

Zulin berkata kepada Harian Metro bahawa lagu tersebut pada asalnya untuk majlis nikah yang sepatutnya berlangsung baru-baru ini namun dibatalkan.

Baru-baru ini agak kecoh apabila, gambar dan kapsyen yang dimuat naik Zulin seolah-olah memberi gambaran bahawa beliau bakal bernikah pagi hari ini.

IKLAN

Walaubagaimanapun, Zulin menafikan sengaja timbulkan kontroversi atau membuat gimik  kerana pembatalan perkahwinan sudah dijelaskan sebelum ini.

“Lagu ini sudah lama disiapkan dan sepatutnya menjadi kejutan pada hari bahagia saya, namun bukan jodoh saya apabila segala dirancang punah dan impian untuk bergelar raja sehari tidak kesampaian.

Zulin sebelum ini pernah berkongsi persiapannya untuk mendirikan rumah tangga bersama jejaka yang dikhabarkan berasal dari seberang.

https://www.instagram.com/p/BomZwSvgfH8/?taken-by=zulinaziz

Namun menerusi perkongsian di laman Instagram miliknya pada 7 Oktober yang lalu, Zulin mendedahkan bahawa segala perancangan yang telah diaturkan sejak awal tahun ini bersama bakal suami tidak menjadi kenyataan. Sebagai peminat, kita doakan yang baik-baik buat beliau dan pasti ada sesuatu yang lebih baik menanti dalam hidupnya.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry