Siapa sangka, bermula dengan dicabar oleh pemilik syarikat Madu Tiga Sdn Bhd, kedua-dua duta produk syarikat ini iaitu selebriti Shuib Sepahtu dan Pablo Amirul menyahut cabaran tersebut dengan membiarkan keseluruhan badan mereka dihurung ratusan ribu lebah.

Catat Malaysia Book of Records

Semalam, kedua-dua selebriti ini melakar satu sejarah baru dimana nama mereka telah tersenarai dalam Malaysia Book Of Record sebagai ‘Bilangan Lebah Terbanyak Pada Badan Manusia kategori Lelaki’.

Menerusi perkongsian mereka di Instagram, biarpun terpaksa menahan sakit akibat disengat lebah, kedua-dua mereka melahirkan rasa syukur kerana berjaya mengharungi cabaran tersebut.

IKLAN

” Masa muka ditutupi lebah hampir 3 inchi,ketika itu keluar semua muka orang yang saya sayang,semua kata-KATA semangat dr rakan-rakan,dan paling nyata adalah “Hanya Allah sahajalah tempat bergantung paling Indah” – Shuib

Dihurung 340,000 Ekor Lebah

murai.my difahamkan kedua-dua selebriti ini telah dihurung oleh 340,000 ribu ekor lebah. Jika Shuib dihurung lebih dari 100,000 ekor lebah, Pablo pula dihurung oleh 240,000 ekor lebah dalam cabaran selama 30 minit. Kejayaan mereka itu turut disusuli dengan ucapan tahniah dari peminat dan rakan-rakan artis.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry