Baru-baru ini, pelakon Fattah Amin menerusi akaun Instagramnya memberitahu isteri tercinta beliau, Nur Fazura tidak begitu sihat. Siapa sangka kenyataan itu mengundang perhatian ramai dan ada yang mengusik mungkin juga Fazura sudah berbadan dua.

Bagaimanapun, Fazura menjelaskan beliau sebenarnya tidak hamil dan hanya menerima rawatan di sebuah hospital baru-baru ini kerana kesan alergi terhadap makanan.

Tibanya tanggal 27 November ini, maka genaplah setahun usia perkahwinan pasangan selebriti popular ini. Tentu sekali soal zuriat menjadi tanda-tanya ramai.

Meskipun mempunyai jadual kerjaya yang agak sibuk, Fazura mengakui beliau dan Fattah mempunyai rancangan untuk menimang cahaya mata dan sedang berusaha yang terbaik. Namun, semuanya bergantung kepada ketentuan rezeki.

“Apa yang saya ingin katakan pada peminat, kami bukan ‘kilang’ untuk menghasilkan anak dan apabila masanya tiba, Tuhan merestui, ia akan berlaku. Buat masa ini, sedang bersenam dan mencuba”, kata Fazura kepada Astro Gempak.

IKLAN

murai.my mendoakan agar pasangan ini berpeluang menjadi ayah dan ibu jika ada rezeki, doakan yang terbaik untuk mereka berdua, in shaa Allah.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry