Selepas heboh mengenai perkahwinan Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V, dengan ratu cantik Moscow yang dikenali sebagai Oksana Voevodina di Rusia, pada 22 November yang lalu, ramai yang tertanya-tanya bagaimana bibit-bibit cinta perkenalan pasangan ini bermula.

Kali Pertama Bertemu Di Eropah

Seperti yang dilaporkan oleh Dailymail.co.uk, Pengarah Pertandingan Ratu Cantik Rusia, Tatiana Andreeva, berkata pasangan itu bertemu di Eropah ketika Oksana dipilih untuk menjadi model mempromosikan jam tangan elit di sana.

IKLAN

” Seperti mana yang yang diketahui. Oksana merupakan seorang model dan hal ini mebuatkan beliau kerap ke luar negara untuk urusan kerja dan akhirnya dia bertemu Sultan Muhammad V 18 bulan lalu di Eropah.

“Ketika pameran jam tangan mewah itu berlangsung, Oksana ditugaskan untuk berdiri di sebelah poster dan mengiklankan barang-barang itu” – katanya

Tatiana menambah, Ibu bapa Oksana hadir di majlis perkahwinan dan sangat menyokong anak perempuan mereka dalam segala hal. Oksana memilih nama Muslim Rihana dan gambarnya berhijab telah tersebar di laman yang Twitter.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda