Semalam hangat memperkatakan mengenai pelakon Nora Danish di media sosial gara-gara memuat naik sekeping gambarnya di Insta Story.

Gambar Tidak Berbaju Jadi Bualan Netizen

Manakan tidak, gambar yang dimuat naik itu memperlihatkan sebahagian tubuhnya tanpa seurat benang sebelum ianya dipadam. Meskipun sudah dipadam, namun terdapat segelintir pihak sempat menyimpan gambar tersebut sebelum menyebarkannya di media sosial.

IKLAN

Cuba Perolehi Pendapatan Menerusi Gambar Tersebar

Berdasarkan carian kami, beberapa individu yang berjaya menyimpan gambar tersebut cuba bertindak sesuatu yang tidak bertanggungjawab apabila mereka ingin menjual gambar tersebut pada mereka yang menginginkannya. Selain itu terdapat juga dakwaan kononnya akaun Nora telah digodam sama seperti kes melibatkan Zul Ariffin.

Nora Terkilan

Terbaru, selepas mendapat tahu netizen hangat memperkatakan mengenai gambar tersebut Nora juga menerusi Insta story nya telah mengeluarkan sebuah kenyataan dan meluahkan rasa terkilannya.

Menurut Nora, dia berasa sedih kerana netizen terlalu cepat menjatuhkan hukum selain mengharapkan anak-anaknya akan kuat menghadapi segala kecaman kelak daripada netizen. Apa pun diharap Nora akan tabah dan barangkali tindakan undang-undang seharusnya diambil bagi memberi pengajaran kepada pihak tersebut.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda