Seperti di dalam artikel kami yang lalu, usahawan kosmetik yang juga selebriti Nur Sajat Kamaruzzaman atau lebih mesra disapa sebagai Sajat telah ke Bangkok, Thailand bagi menghadiri acara ratu cantik dunia, Miss Universe 2018. Dalam acara itu, Sajat turut dilihat berada dalam acara karpet merah serta turut bergambar bersama beberapa ratu cantik yang menyertai pertandingan itu.

Sajat Sedia Ambil Alih Tampuk Organisasi Miss Universe Malaysia

Melihatkan pada perkembangan Miss Universe itu, Malaysia yang turut mengambil bahagian bagaimanapun tidak tersenarai dalam senarai 20 finalis akhir. Sajat yang menghadiri acara itu berasa terpanggil memberi kenyataan bahawa dia sedia untuk mengambil alih organisasi berkenaan. Jelas usahawan itu, dia ingin mengambil alih Miss Universe Malaysia Organisation (MUMO) supaya peserta-peserta akan datang jauh lebih bersedia dan berketrampilan.

IKLAN
View this post on Instagram

mmmm setelah melihat sendiri perserta dari negara lain. Perlukah saya mengambil alih organisasi ini di Malaysia agar perserta yg akan datang lebih bersedia dari segi persiapan head to toe dan lain lain.. dimasa akan datang? apa pendapat anda.. ramai yg memberi cadangan supaya saya mengambil alih organisasi ini.. apa kata anda? apa kata Malaysia? kita mahukan kualiti yg bermula dari kecantikan luaran dan juga yang penting keberanian & kepintaran untuk mengadaptasi segala bentuk cabaran agar nama baik Malaysia akan berada setanding sama tinggi dengan nama nama hebat spt Philipines, Puerto Rico, South Africa, Veneuzuela & banyak lagi. Gituuuuu. Apa tunggu lagi, ayuh kita mulakan #MissUniverseMalaysia #MissUniverse #OrganizationMissUniverse #WeCanDoIt #MalaysiaHebat #WanitaCantikMalaysia

A post shared by nursajat (@nursajat23) on

Bakal Jadi Salah Seorang Penaja Miss Universe?

Dalam perkembangan lain, terdahulu Sajat menerusi laman Instagram nya memberitahu ingin menjadi salah seorang penaja bersama untuk Miss Universe pada tahun hadapan menerusi rangkaian produknya.

Hasrat itu menurutnya akan dibincangkan bersama penganjur pada hari ini. Apa pendapat anda? Rasanya tidak mustahil kerana jenama Sajat sendiri telah bekerjasama dengan beberapa nama besar termasuk AirAsia.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda