Pelakon Sharnaaz Ahmad nampaknya bersama-sama menyertai program ‘Port Dickson Coastal Cleanup Day’ atau Hari Pembersihan Pantai Port Dickson yang diadakan buat julung kalinya bagi membersihkan lima pantai di Port Dickson pada hari ini (29/12/2018).

View this post on Instagram

Assalamualaikum Warahmathullahi Wabarakathuhu..Salam Weekend 🙏🏻📿 Sahabat yang dirahmati Allah, . Jom beramai-ramai kita bersama saya sertai program "Port Dickson Coastal Cleanup Day" bersama Dato’Seri Anwar Ibrahim (Ahli Parlimen Port Dickson). Program pembersihan pantai ini merupakan acara yang julung kali diadakan di Port Dickson.🏖🧹🧺 . Butiran adalah seperti berikut: . Tarikh: Sabtu, 29 Disember 2018 Waktu: 8.00 pagi Lokasi: Pantai Cahaya Negeri. No.5, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan https://maps.app.goo.gl/RQMNj . Sila sebarkan kepada semua. Kita jumpa di sana!🗣📲 . T I M E T O C L E A N U P X C S R #CleanUpPD #PantaiPortDickson #anwaribrahim #datoserianwaribrahim #csr #aic @anwaribrahim_my @aicmalaysia @imantang75 @awirafael @therealatikahsuhaime @jasminhamidjh @shiqinkamalofficial

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on

Menerusi posting terbaru Sharnaaz Ahmad di instagramnya, dia sempat berswafoto dengan Ahli Parlimen Port Dickson Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan diiringi keterangan.

“Sepagi bersama idola dan bakal perdana menteri malaysia ke-8 .. welcome back dato sri..”

IKLAN

Sharnaaz turut meluahkan rasa gembira kerana dapat bertemu dengan presiden PKR itu yang dianggap bakal menjadi perdana menteri ke-8 tak lama lagi.

Program bermula pukul 8.00 pagi ini, melibatkan pembersihan lima buah pantai dipilih iaitu Pantai Cahaya Negeri yang akan menjadi tempat perasmian, Pantai Tanjong Gemok, Pantai Saujana, Pantai Teluk Kemang dan Pantai Blue Lagoon.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry