Elfira Loy Kini Sah Bergelar Isteri Kepada Faris K Anuar

Mesti Baca

Akhirnya, teka-teki berita pernikahan pelakon Elfira Loy sudah terjawab apabila di Instagramnya sendiri telahpun mengesahkan Elfira dan suami diijabkabulkan pada hari ini 1 Januari.

Menerusi laman Instagram peribadinya pada pagi ini, Elfira memuat naik foto acara sarung cincin beserta kapsyen bertulis Álhamdulillah’. Namun, ramai peminat yang tertanya-tanya mengenai pernikahan ini kerana tiada sebarang info lanjut yang dikongsi oleh Elfira.

stro AWANI difahamkan, selain majlis akad nikah yang berlangsung pagi tadi, pasangan itu juga bakal melangsungkan lima resepsi sepanjang bulan Januari.

View this post on Instagram

Alhamdulillah ✨

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Seperti yan dilaporkan oleh Astro Awani, selain nikah, majlis resepsi pasangan itu akan dilangsungkan pada setiap hujung minggu bermula minggu ini.

Elfira bergelar isteri kepada jejaka yang dikenali sebagai Muhammad Faris Khairol Anuar itu bertugas sebagai Pengurus Besar di sebuah syarikat telekomunikasi terkemuka di ibu kota.

Terkini

Faralyna Idris Alami Keguguran Bayi Lelaki Selepas Hamil 4 Bulan

Pelakon Faralyna Idris berkongsi khabar menyedihkan apabila dia disahkan mengalami keguguran ketika semua umat Islam sedang sibuk membuat persiapan...

Artikel Berkaitan