Penyanyi tersohor negara, Dato’ Sri Siti Nurhaliza mengambil kesempatan tahun baru dengan berkunjung ke Dubai bersama dengan keluarga serta rakan karibnya.

Terima Hadiah Beg Dari Suami

Selain beberapa gambar kenangan disana yang dimuat naik Siti di laman Instagram nya, penyanyi kesayangan ramai itu juga turut berkongsi saat manis di Insta Story nya apabila dia menerima hadiah dari suaminya, Dato’ Sri Khalid bin Mohamad Jiwa atau lebih dikenali sebagai Datuk K.

IKLAN

Melihatkan pada perkongsiannya, Siti menerima hadiah sebuah beg berjenama Fendi dari suaminya. Bukan sahaja Siti, malah beberapa orang rakan termasuk pengasuh anaknya, Siti Aafiyah turut menerima hadiah dari Datuk K.

Jualan Tiket Konsert Siti Nurhaliza Laris!

Dalam perkembangan lain, jualan tiket konsert Siti yang akan berlangsung pada Mac hadapan dilaporkan begitu laris! Malah menurut sumber, keseluruhan kos konsert tersebut menelan belanja RM10 juta sekali gus menjadi konsert termahal dalam sejarah industri hiburan tempatan.

Untuk yang berminat, masih boleh dapatkan tiket tersebut yang dijual menerusi www.mytickets.asia pada harga RM1,295 (meet & greet), RM495 (diamond), RM355 (platinum), RM255 (gold), RM155 (silver) dan RM105 (bronze).