Harapan Elizabeth Tan Untuk Video Muzik Rasmi ‘Semua Sudah’

247

Setelah sebulan single Semua Sudah dilancarkan di semua pelantar digital, kini Elizabeth Tan tampil dengan video muzik Semua Sudah yang bertemakan ‘Women Empowerment’. Semua Sudah merupakan single kedua penyanyi yang mesra disapa Lizzy ini semenjak bernaung di bawah pengurusan syarikat rakaman Warner Music Malaysia.

Video muzik Semua Sudah arahan Hasif Hamid dan GHZMSN dan terbitan oleh Warner Music Malaysia ini telah mula disiarkan di saluran YouTube Warner Music Malaysia pada 11 Januari yang lalu dan kini telah mencecah hampir empat ratus ribu tontonan.

IKLAN

Melalui teaser video muzik yang dikongsikan Lizzy menerusi akaun Instagramnya, rata-rata peminat memberi respon yang positif terhadap video muzik ini.

Lizzy berharap agar video muzik Semua Sudah ini mendapat tempat di hati peminat dan dapat memberikan impak positif kepada seluruh wanita dan tidak merasakan diri mereka lemah.

Pemilik nama sebenar Elizabeth Tan Su Mei yang sedang rancak mengukir namanya dalam bidang lakonan ini turut menyifatkan bahawa single ini merupakan karyanya yang paling digemari.