Seperti yang sedia maklum, sebelum ini isteri kepada Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Nur Shahida pernah memberitahu salah seorang anak angkat jagaanya, Qayyum Aliffshah Bin Abd A’liy atau lebih dikenali sebagai Qayyum akan dipulangkan semula kepada ibu kandungnya.

Hadiahkan Lagu Buat Qayyum

Menerusi perkongsian isteri usahawan terkenal itu di laman Instagram nya, dia berkesempatan untuk merakamkan sebuah lagu buat Qayyum sebagai tanda ingatan ikhlas untuk kanak-kanak itu apabila dewasa kelak.

Menurut Shahida, lagu tersebut yang bergenre ketuhanan pada asalnya dibuat untuk kesemua anak-anaknya. Namun setelah memikirkan, Qayyum akan dipulangkan semula, Shahida mengambil keputusan untuk menghadiahkan lagu ciptaan Hafiz Hamidun itu buat anak angkatnya.

IKLAN

Shahida Mohon Maaf

Dalam perkongsiannnya itu juga, Shahida memohon maaf kepada semua terutama buat ibu kandung kepada Qayyum kerana tidak menjaga kanak-kanak itu dengan baik selama ini.

Malah akui Shahida dia bukanlah seorang ibu yang baik buat Qayyum dan yakin kanak-kanak itu akan lebih bahagia bersama ibunya tidak lama lagi. Perkongsian tersebut membuatkan rata-rata netizen berasa sebak dan mendoakan agar hubungan kedua-duanya tidak akan putus sehingga ke akhir hayat. Apa pun sama-sama kita mendoakan yang terbaik buat mereka.