Awal minggu lalu, kecoh memperkatakan mengenai pembantu peribadi kepada usahawan terkenal, Nur Sajat Kamaruzzaman yang terlibat dalam satu pergaduhan. Dek kerana itu, usahawan tersebut turut terkena tempias yang sama apabila netizen menuduh Sajat sebagai punca kepada pergaduhan tersebut.

Akaun Nur Sajat Dipadam? 

Terbaru, semalam seorang pengguna di media sosial mendedahkan akaun Instagram Sajat telah dipadam oleh platform sosial media itu selepas mendapat laporan daripada pengguna lain yang mengadu mengenai akaunnya. Pendedahan itu dibuat selepas terdapat pengadu tersebut memuat naik kandungan maklum balas daripada pihak Instagram mengenai laporan tersebut.

IKLAN

Coach Yin Nafi Sajat Wujudkan Akaun Baru 

Dalam perkembangan lain, teman lelaki Sajat yang dikenali sebagai Coach Yin pula memberitahu terdapat segelintir pihak yang cuba mengambil kesempatan ke atas ‘ketiadaan’ akaun Sajat dengan mewujudkan akaun palsu.

Jelas Coach Yin, buat masa ini usahawan itu tidak membuat sebarang akaun baharu dan masih menggunakan akaun yang lama. Tidak pasti sama ada akaun Sajat benar-benar dipadam atau telah menyahaktifkannya buat sementara waktu. Ada yang merindui Sajat?