Gambar Seksi Atas Katil Mirip Emma Maembong Tersebar! Ini Penjelasannya

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Sejak semalam, hangat memperkatakan mengenai gambar seorang wanita diatas katil yang menampakkan separuh dari buah dadanya. Malah wanita tersebut juga dikatakan menyerupai pelakon Emma Maembong. Terdahulu, Emma mencetuskan kontroversi apabila tampil dengan membuat keputusan untuk kembali tidak berhijab selepas beberapa gambarnya sebelum ini tersebar.

Emma Nafi Gambar Tersebar Adalah Dirinya 

Emma yang sedar akan  tersebarnya gambar tersebut bagaimanapun menafikan bahawa wanita tersebut adalah dirinya dan menganggap ianya sebagai satu fitnah yang cuba menjatuhkan reputasinya. Jelas Emma menerusi Insta-Story nya,gambar tersebut jelas sekali disunting oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Nabila Huda Titip Pesanan Buat Rakan Artis 

Menerusi Insta-story nya juga, Emma menyeru pengikutnya untuk berhenti menyebarkan fitnah dan gejala buli siber yang semakin banyak diperkatakan.

” Gigihlah korang edit saya sampai macam tu sekali..Benda simple je..kalau itu betul saya, gambar saya, saya akan minta maaf tapi takper lah saya tak kisah, teruskanlah mengedit semua itu kerana pahala akan dapat dekat saya”

Dalam perkembangan lain, pelakon Nabila Huda menerusi Instagram nya turut meluahkan rasa kesal apabila sejak kebelakangan ini, golongan selebriti sering kali menjadi mangsa buli siber sehingga menjatuhkan karier mereka.

Nabila turut berpesan kepada rakan-rakan artis agar tidak berkongsi isu peribadi di media sosial sebaliknya menjadikan platform ini sebagai perkongsian karier mereka.

Terkini

Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang...

Artikel Berkaitan