[GIVEAWAY] Tayangan Perdana Filem Seram Indonesia “Hide&Seek Minako”

16

Adakah anda pernah bermain “Hide & Seek” bersama rakan-rakan semasa kecil dulu? Pernahkah anda mengalami pengalaman aneh dan seram? Adakah pengalaman itu menakutkan dan menyeramkan seperti Cerita Hide & Seek Minako?

Hide & Seek Minako

Filem yang juga dikenali sebagai ‘Petak Umpet’ ini mengisahkan sekumpulan anak muda mengunjungi tapak bangunan sekolah lama mereka untuk melakukan reunion dan mengembalikan nostalgia lama. Reunion tersebut berubah menjadi malapetaka, ketika seseorang di antara mereka mengusulkan sebuah permainan pemanggilan arwah yang membuat firasat “Gaby” mengatakan bahawa sesuatu yang buruk akan terjadi.

Gaby pun menelefon kekasihnya, Baron, agar datang menjemputnya. Dua jam berikutnya, Baron datang seorang diri. Panggilan telefonnya tidak terhubung dan pesanan Gaby terputus semenjak gadis itu mengatakan bahawa “upacara” telah dimulai!

20 Pasang Tiket Untuk Dimenangi 

Khas Untuk Peminat murai.my, pada 25 Febuari 2019, Jam 9 malam bertempat di TGV 1 Utama, kami ingin memberi 20 pembaca bertuah sepasang tiket tayangan perdana filem ini secara percuma!

Caranya anda hanya perlu lengkapkan butiran dan soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry