Ketika ini, penyanyi antarabangsa, Camila Cabello berada di Abu Dhabi, Dubai bersempena RedFest DXB 2019 music festival sejak seminggu yang lalu.

Gambar Berhijab Curi Perhatian 

Menerusi laman Instagram nya, penyanyi lagu Havana ini turut berkongsi beberapa gambar nya sepanjang berada di sana termasuklah gambar nya yang mengenakan hijab ketika mengunjungi Masjid Agung Sheikh Zayed di Abu Dhabi baru-baru ini.

IKLAN

Menurut Camila, dia mengenakan hijab kerana menghormati adab menziarahi masjid serta menceritakan pengalamannya bertemu seorang gadis cantik yang membantunya mengenakan hijab.

Tidak Mampu Diungkap Dengan Kata-Kata 

Jelas Camila, meskipun bercakap berbeza bahasa, namun senyuman yang terukir pada bibir gadis itu sambil membantunya membuatkan dia berasa begitu rapat dengan gadis itu.

Tidak mampu gambarkan dengan perasaan mahupun kata-kata , menurut Camila pengalaman itu benar-benar berasa begitu istimewa dengan saling menyayangi antara satu sama lain tanpa mengira perbezaan latar belakang. Perkongsian Camila itu dipuji ramai pengikutnya selain menganggap penyanyi ini begitu merendah diri. Salute!