Bercakap mengenai Cik Epal, blogger popular ini sering kali tular setiap kali berkongsi mengenai sesuatu termasuk kisah peribadi nya. Bermula dengan kisah berat badannya, alat kosmetik hinggalah kejutan dari suaminya, perkongsian dari Cik Epal atau nama sebenarnya Nur Munirah Mahmood sering kali memberi inspirasi buat netizen di luar sana.

Buat Dua Kejutan Untuk Suami Tercinta 

Jika dahulu suaminya yang dikenali sebagai Jofliam membuat kejutan buat Cik Epal, kini selebriti media sosial ini pula memainkan peranan membuat kejutan bersempena dengan hari lahir Jofliam baru-baru ini.

Video Part 3Surprise Birthday Jofliam..Kadang2 appoinment checkup aku pagi2. Bila Han kadang2 tak bangun awal, memang aku pergi sorang je jumpa doctor. Suami jaga Han..Aku dan family aku dah tahu aku dapat baby girl. Tapi husband aku tak tahu. Aku tipu dia cakap dapat baby boy lagi kali ni😂.Dia memang berharap anak ke 2 ni baby girl. Bila aku tipu dia cakap baby boy, muka dia macam frust tapi still dia cakap “tak pe lah, janji baby kita sihat”.Tapi time birthday dia ni baru aku nak reveal dekat dia sebenarnya dapat baby girl! Ehehe. Alhamdulillah dapat sepasang. 🤗.Semestinya adik Han nanti nama seketul jugak macam Han. Haha 😆.Bersambung ……-Cik Epal🍎-🔗https://cikepal06.blogspot.com/💎https://instagram.com/cikepal06/

Posted by Cik Epal on Monday, February 18, 2019

Pelbagai kisah menarik di sebalik kejutan yang dibuat Cik Epal. Bermula dengan jantina bakal anak kedua mereka yang disahkan sebagai bayi perempuan, Cik Epal turut membuat satu lagi kejutan besar dengan menghadiahkan suaminya sebuah kereta sport jenama Ford Mustang 5.0 GT berwarna kuning. Berdasarkan carian terkini kami, harga kereta tersebut mencecah lebih dari setengah juta,

IKLAN

Video part 5Surprise Birthday Jofliam.Selama aku berkahwin dan hidup serumah dengan @jofliam ni,apa yang aku nampak dia tak pernah berkira dengan aku. Dari zaman aku study sampai dah kahwin ni,aku memang jenis suka beli apa-apa guna duit sendiri.Tak suka nak mintak orang belikan apa2 kehendak aku. Tapi kadang-kadang dia yang tetiba nak belanja aku baju lah, kasut lah, perfume lah,handbag lah tanpa aku minta..Orang kalau nak bagi, kita kena ambil. Rezeki jangan ditolak nokkk. Ehehe. Aku ni pulak jenis kalau orang tak berkira dengan aku, aku boleh berganda tak kan berkira dengan dia..Kalau dia layan aku macam QUEEN 👸, aku berpuluh kali ganda boleh layan dia macam KING 🤴.Aku tahu kemampuan dia. Aku tahu dia boleh beli sangat kereta Ford Mustang 5.0 GT ni. Cuma aku rasa kalau aku bagi hadiah kereta Ford Mustang 5.0 GT ni dekat dia dengan hasil duit usaha aku sendiri, maybe dia akan lebih hargai 😊.Bersambung…-Cik Epal🍎-🔗https://cikepal06.blogspot.com/💎https://instagram.com/cikepal06/

Posted by Cik Epal on Monday, February 18, 2019

Perkongsian Cetus Inspirasi 

Menurut perkongsian Cik Epal, tujuannya berkongsi video dan pengalamannya membuat kejutan pada Jofliam bukanlah kerana ingin menunjuk.

Sebaliknya, selain menghargai pengorbanan suaminya, dia juga mahu memberi inspirasi kepada ramai orang diluar sana tiada apa yang mustahil untuk memenuhi impian. Malah Cik Epal yang juga sedang mengusahakan perniagaan berasaskan produk kesihatan bersama suaminya begitu gembira kerana berjaya memenuhi impiannya selama ini yang ingin menggembirakan keluarga tercinta. Benar-benar menginspirasikan!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN