Dihujani Ucapan Tahniah, Aznil Hj Nawawi Bakal Bergelar Dato’ Sri?

Mesti Baca

Selebriti verstail, Datuk Aznil Hj Nawawi sememangnya dikenali sebagai seorang individu yang cukup disegani sejak dahulu lagi. Ada sahaja keletah dan aksinya yang menghiburkan peminat-peminat. Malah Aznil yang lebih mesra disapa sebagai Pak Nil turut menubuhkan yayasan nya tersendiri yang dikenali sebagai Yayasan Pesona.

Terima Undangan Dari Istana Johor 

Terbaru, menerusi laman Instagram nya, Pak Nil telah memuat naik satu posting terbaru dimana dalam gambar itu tertera satu jemputan diraja yang dipercayai dari Istana Johor. Malah pengacara popular itu turut menzahirkan rasa terima kasihnya di atas jemputan tersebut.

View this post on Instagram

Menjunjung Kasih Tuanku 🙏

IKLANA post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

Bakal Bergelar Dato’ Sri? 

Melihatkan pada gambar tersebut, rata-rata peminat membanjiri ruangan komen Instagram Pak Nil dengan ucapan tahniah meskipun intipati kandungan jemputan itu masih menjadi tanda tanya. Malah dalam kebanyakan komen tersebut, terselit dakwaan dari netizen yang memberitahu Pak Nil bakal dianugerahi gelaran Dato’ Sri memandangkan sambutan ulang tahun Hari Keputeraan Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar akan diadakan pada 23 Mac ini.

Dengan segala jasa dan penglibatan Pak Nil dalam kebanyakan aktiviti kebajikan tidak hairanlah sekiranya dia bakal dianugerahkan gelaran tersebut. Apa pun sama-sama kita doakan yang terbaik buat selebriti kesayangan ramai ini!

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan