Melihatkan pada trailer nya sudah mampu membuatkan bulu roma anda tegak berdiri! Siapa sangka, ahli paranormal ini nekad bersatu untuk menyeru makhluk ghaib yang menghantui mereka selama ini.

Ritual Memakan Diri 

Reside, sebuah filem seram dari Thailand mengisahkan mengenai 6 individu berkumpul di dalam sebuah rumah agam usang diketuai oleh seorang ‘ibu’. Mereka telah menjalankan upcara ritual ke atas satu mayat yang tidak diketahui sehingga menyebabkan semangat yang lain turut kembali dan merasuk tubuh badan salah seorang individu tersebut. Buntu untuk mencari penyelesaian, mereka harus mencari akarnya untuk kembali seperti biasa.

30 Pasang Tiket Untuk Dimenangi 

Untuk merasai sendiri keseraman filem ini,murai.my dengan kerjasama GSC Movies secara eksklusif ingin menjemput 60 orang pembaca bertuah kami menonton filem Reside sebagai antara yang terawal! Tayangan perdana filem ini akan ditayangkan di GSC Damansara 3 (dahulunya dikenali sebagai Tropicana City Mall) pada 5 Mac 2019 jam 9 malam. Caranya cukup mudah! Anda hanya perlu menjawab soalan mudah berikut dan kami akan hubungi anda sekiranya terpilih.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry