Selepas melalui episod penceraian tahun lalu, nama pelakon Nazim Othman tidak sunyi dikaitkan dengan gosip cinta. Terbaru, pelakon berusia 35 tahun ini dilaporkan intim dengan pelakon Fatin Afeefa.

Menerusi laman Instagram jejaka yang kini digelar Putera Kayangan, Nazim turut memuatnaik sekeping gambar berdiri di sisi Fatin. Nazim juga mengakui Fatin merupakan teman rapatnya buat masa ini.

IKLAN

“Ini kerana terlalu banyak kebetulan antara kami. Ada juga kami terserempak di luar ketika berjalan-jalan. Macam ‘Eh jumpa you lagi’.

“Orang hanya nampak di media sosial tetapi mereka tidak tahu hal sebenar. Saya terserempak, itu yang mereka tidak lihat. Kadang-kadang saya jumpa dia bersama pasangan,” kata Nazim.

Tambah Nazim, dia menggunakan terma ‘Teman Tapi Mesra’ untuk ayat lebih selamat.

“Itu sahaja, tiada apa-apa pun. Hal lain rasanya orang luar tidak perlu tahu pun,” tambah Nazim.

Nazim yang pernah berkahwin dengan pelakon Bella Dally pada September 2016 dan tidak dikurniakan cahaya mata. Manakala pelakon Fatin Afeefa pernah berkahwin dengan Adam Shahz dan bercerai pada 30 Mei 2017 selepas empat tahun hidup bersama.

murai.my memohon pembaca-pembaca murai.my mendoakan yang baik-baik sahaja untuk Nazim dan Fatin. Kalau dah nama jodoh nak buat macam mana kan? Jodoh kan di tangan Tuhan.