Selepas rasmi menjadi suami isteri, Syahrini dan Reino Barack baru-baru ini akhirnya tekah memuatnaik foto pertunangan mereka. Dalam foto yang dikatakan diambil di Tokyo itu terlihat Syahrini sedang berdiri mengenakan gaun berwarna putih.

Di hadapannya terlihat Reino Barack yang sedang berlutut sambil memegang mikrofon. Dari keterangan foto yang dimuatnaik Reino dan Syahrini, menunjukkan bahwa foto tersebut diambil ketika dalam momen lamaran.

“Aku melamarmu dengan Bismillah @princessyahrini,” tulis Reino Barack.

“Bismillah Aku Menerima Lamaranmu @reinobarack,” jawab Syahrini.

Foto itu jadi viral di dunia maya kerana ia merupakan foto berdua yang pertama kali dimuatnaik Syahrini dan Reino Barack.

IKLAN

Berbagai ucapan tahniah untuk Syahrini dan Reino. Selain dari penggemar, barisan selebriti juga tak terkecuali memberikan ucapan dan doa.

Menariknya, di antara ribuan komen yang membanjiri akaun Instagram Syahrini, ada satu nama besar Paris Hilton. Artis 38 tahun itu juga ikut memberikan ucapan selamat kepada Syahrini.

“Congratulations beautiful!!” tulis Paris Hilton disertai emotikon hati.

Seperti diketahui Syahrini dan Reino Barack menikah di Masjid Camii, Tokyo, 27 Februari 2019 lalu.

Mungkin ramai yan tak tahu Syahrini memang bersahabat dengan Paris Hilton. Sejak beberapa tahun terakhir ini, kedua-duanya sering berbalas mesej di media sosial. Dalam beberapa momen di luar negeri, Syahrini bahkan kerap merakam video dan berswafoto bersama Paris Hilton.

IKLAN