Biarpun filem superhero wanita pertama Marvel, Captain Marvel dijadualkan tayangannya serentak di seluruh dunia pada 8 Mac, namun tayangan awalnya telah pun bermula pada hari ini sekaligus membuat peminat teruja untuk menontonnya termasuk di Malaysia yang memulakan tayangannya pada awal pagi ini.

Dua ‘Post-Credit’

Untuk anda yang ingin menonton filem Captain Marvel sepanjang minggu ini, satu perkara yang anda perlu tahu adalah mengenai ‘post-credit’ filem ini. Benar! Pihak Marvel telah sahkan bahawa Captain Marvel mempunyai post-credit. Bukan satu, sebaliknya terdapat dua ‘petunjuk’ akan disampaikan dalam filem ini.

IKLAN

Spoiler! 

Satu daripadanya dikatakan melibatkan babak yang agak ‘berat’ dan seterusya adalah sedikit sedutan dimana menurut mereka yang sudah menontonnya di tayangan perdana antarabangsa, ianya berbaloi untuk menunggu sehingga ke akhir filem.

Spoiler alert!  Dikhabarkan, bagi kredit pertama ianya agak sedikit dramatik barangkali berkaitan dengan Avengers : End Game dan satu lagi ianya melucukan namun tetap berkaitan. Selamat menonton Captain Marvel dan nantikan ulasan kami!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda