Pernikahan Syahrini dan Reino Barack yang diadakan pada Rabu (27/2) turut membuat nama Luna Maya menjadi sorotan. Lag-lagi sebelum jatuh ke pelukan Syahrini, Reino Barack lebih dulu menjalin hubungan cinta dengan Luna Maya selama lima tahun.

Tak lama setelah putus dari Luna Maya, Reino Barack diketahui menemui pengganti kekasih hati iaitu Syahrini dan rasmi menikah lima bulan kemudian. Bertepatan dengan hari bahagia Reino Barack dan Syahrini, Luna Maya pun bertolak ke Tanah Suci untuk menunaikan umrah. Setelah satu minggu berada di Tanah Suci, Luna Maya pun kini siap kembali meneruskan aktivitinya.

IKLAN

Melalui akaun Instagram peribadinya, bekas juri Maharaja Lawak Mega ini telah memuatnaik gambar perjalanannya kembali ke Indonesia. Namun ada yang berbeza dengan penampilan Luna Maya saat berada di dalam pesawat. Duduk di sebelah jendela, Luna Maya tampil beza dalam mengenakan hijab berwarna putih bercorak warna-warni.

Muatnaik Luna Maya tersebut itu telah mengundang ribuan reaksi dari pengikutnya di Instagram. Rata-rata netizen meninggalkan komen terhadap penampilan Luna Maya dalam mengenakan tudung.

Meskipun belum memberikan keterangan apakah dirinya memutuskan berhijab atau tidak, namun ramai yang mendoakan Luna Maya agar tetap istiqomah.

Komen Anda