Sebelum ini, muncul berita di mana bekas ratu cantik Moscow, Oksana Voevodina menjangkakan dirinya sedang mengandung anak sulung selepas menjalani rawatan di klinik perancang keluarga di Jerman. Berita ini telah dilaporkan oleh akhbar popular di Rusia, Komsomolskaya Pravda (KP) menerusi artikel dari The Sun.

Namun beberapa hari sebelum ini, kelibat Oksana di lihat  bersama seorang lelaki muda yang tidak kenali sedang membeli-belah di sebuah pasaraya di ibu kota.

IKLAN

Seperti yang dilaporkan oleh sebuah portal dalam bahasa Rusia bernama “StarHit”, beberapa foto yang diambil oleh Paparazi ambil jelas terlihat ‘Baby Bump’ Oksana. Menurut portal tersebut,  Oksana ketika berada di Azbuka Vkusa, iaitu sebuah pasaraya terkemuka di Moscow, Rusia.

Dalam sumber lain, Oksana dikatakan menghabiskan masa banyak di pasaraya tersebut untuk memilih roti dan barang keperluan rumah. Dalam salah satu gambar yang tular itu, terlihat Oksana yang mengenakan pakaian serba hitam sentiasa memegang perutnya.

Pada November tahun lalu,  beberapa gambar menunjukkan lelaki mirip Sultan Muhammad V mengenakan persalinan baju Melayu lengkap berwarna biru berada dalam majlis perkahwinan Oksana, tersebar di media sosial.  Namun sehingga kini tiada sebarang pengesahan rasmi berhubung dakwaan Baginda melangsungkan perkahwinan di Russia.