Bercakap mengenai pereka fesyen terkenal, nama Rizman Ruzaini begitu dikenali ramai apatah lagi dikalangan selebriti tanah air. Setiap sentuhan dua sahabat baik ini, Rizman Nordin dan Jamil Ruzaini pasti dikagumi dan tidak hairanlah mereka diberi mandat untuk menghasilkan rekaan terbaru trofi Anugerah Juara Lagu dua tahun yang lalu.

Sering Gambar Berdua

Terbaru, netizen sibuk memperkatakan mengenai Rizman yang kini dikatakan sedang dilamun cinta dengan seorang gadis yang begitu cantik dikenali sebagai Nurida Suraya. Menerusi laman Instagram nya, terdapat beberapa gambar mereka berdua bersama telah dimuat naik dengan beberapa status yang memberi ‘petunjuk’ bahawa mereka sememangnya bercinta.

IKLAN

Rakan Artis Puji Keserasian 

Menguatkan lagi dakwaan berkenaan, beberapa rakan artis turut memuji keserasian mereka bersama dan turut mahu pereka fesyen itu mendirikan rumah tangga dengan segera.

Rata-rata pengikutnya turut mendoakan kebahagiaan mereka selain turut berseloroh wajah Nurida mempunyai iras rakan baik Rizman yang juga selebriti terkenal, Fazura. Jika benar, kami di murai.my mendoakan agar pasangan ini terus bahagia sehingga ke jinjang pelamin.