Foto Mesra BCL & Reza Rahadian Dikecam Netizen. Ini Respon Ashraf Sinclair!

Mesti Baca

Antara 5 Pasangan Selebriti Yang Menjalankan Perniagaan Bersama

Menjadi seorang selebriti bukan sahaja dapat meraih populariti malahan dapat memasarkan produk sendiri pada peminat dan meraih jualan tanpa...

5 Selebriti Hollywood Ini Kongsi Kisah Mereka Hadapi Sexism

Isu sexism , prejudis atau diskriminasi jantina bukan sahaja berlaku terhadap wanita biasa, malah selebriti wanita juga turut mengahadapi...

Produksi Bincang Mahu Gantikan Atau Kekalkan Ji Soo Dalam “River Where The Moon Rises”

Drama KBS, River Where The Moon Rises telah membatalkan penggambarannya hari ini , 4 Mac, dan sedang membincangkan sama...

Bintang popular di Indonesia Bunga Citra Lestari atau nama singkatnya BCL dan Reza Rahadian kembali dipadankan semula dalam sebuah filem. Menjelang hari pelancarannya, BCL berkongsi fotonya bersama Reza untuk mempromosikan filem tersebut.

BCL dan Reza dilihat mengenakan Tshirt warna merah muda bertuliskan judul filem yang mereka bintangi. Dalam muatnaiknya itu, BCL terlihat merangkul erat bahu Reza dengan kening mereka saling bersentuhan antara satu sama lain.

View this post on Instagram

We’re Baaaaack #bungacitralestari #rezarahadian #mystupidboss2 #dynamicduo

A post shared by Bunga Citra Lestari (@bclsinclair) on

IKLAN
Foto “mesra” BCL dan Reza tersebut telah mengundang kritikan. BCL rupanya dianggap tak menghormati perasaan suaminya, Ashraf Sinclair meskipun kemesraan isterinya dengan Reza hanya sebatas untuk peranan sebuah filem.

“Kasihan suaminya, biarpun artis tak seharusnya berpelukan seperti ini,” komen akaun @rina01.s***.

“Aduh bagaimana perasaan suami BCL @ashrafsincliar,” tulis akaun @pembangkaa***.

“Kak unge.. suaminya tak cemburu ya?” sahut akaun @raradiy***.

Sebaliknya Suami Tunjuk Sokongan

Namun, sangkaan netizen nampaknya terbalik dengan yang dirasakan Ashraf. Dalam muatnaik Instagramnya, Ashraf justru turut berkongsi foto “mesra” BCL dan Reza sebagai salah satu sokongan untuk projek terbaru isterinya.

Sikap sporting Ashraf ini tentu ramai memberikan pujian. Netizen lantas mendoakan agar rumah tangga BCL dan Ashraf terus kekal dan berbahagia seperti sekarang.

“Suami isteri, saling menyokong satu sama lain,” balas akaun @rezaline***.

“U r such sporting husband,” komen akaun @shoosh***.

“Semoga mama dan papa noah selalu bahagia dan semoga selalu dalam lindungan Allah Swt yah Amin,” tulis akaun @putriimu***.

 

Terkini

‘Harap Kamu Mati’- Adik Zyn Malik Disumpah Kerana Tak Dapat Restu

Waliyha adalah adik kepada Zayn Malik dari kumpulan One Direction. Dia pernah muncul dalam video muzik kumpulan itu pada...

Artikel Berkaitan