David Beckham boleh dikatakan antara selebriti di dunia yang mempunyai lagak yang cukup ‘cool’ dan seksi. Malah Beckham juga tersenarai sebagai selebriti dunia yang mempunyai ‘pakej yang lengkap’.

Rancang Dua Bulan Untuk Kejutan David Beckham 

Terbaru, James Corden menerusi rancangannya, “The Late Late Show with James Corden” berhasrat untuk membuat sebuah kejutan kepada bintang bola sepak terkenal itu. Manakan tidak, mereka ingin melihat reaksi Beckham yang sememangnya dikenali sebagai seorang tenang berubah kepada reaksi yang tidak pernah dilihat oleh peminat. Untuk itu, Corde dan krew telah merancang selama lebih dari dua bulan lamanya.

IKLAN

Rancangan mereka adalah Beckham bakal dijemput untuk menyaksikan tugu yang dibina khas untuknya oleh kelab bola sepaknya terdahulu Los Angeles Galaxy. Dalam pada itu Corden berhasrat untuk membuat satu lagi tugu khas namun dibuat berdasarkan fizikalnya yang serba tidak kena.

Berasa Kurang Senang 

Pada hari kejadian, Beckham terlebih dahulu rasa kurang senang apabila salah seorang krew yang terlibat dengan sengaja menyapa beliau sebagai ‘Dave’ , nama panggilan yang hanya dipanggil oleh ibunya. Tidak lama kemudian, pada saat kain yang menyelebungi tugu Beckham ditarik, suami kepada Victoria Beckham ini kelihatan tergamam melihat tugunya yang begitu hodoh. Malah Beckham turut bertanyakan pendapat pada mereka yang lain sebelum berasa kecewa dengan hasil tugu tersebut.

Tugu Sengaja Dijatuhkan 

Lebih mengejutkan, ketika tugu tersebut mahu dialih menggunakan sebuah jentera pengangkut, secara tiba-tiba ianya jatuh dan berkecai di atas lantai.

Tidak lama kemudian, Corden muncul dari belakang dan memeluk Beckham dengan mengatakan ianya hanyalah sebuah kejutan khas untuknya. Melihatkan pada reaksinya, Beckham masih lagi ‘cool’ dan susah untuk marah bukan?