Siapa sangka, pelakon, Izreen Azminda kini sudah hamil enam bulan hasil perkahwinannya bersama ahli muzik, Ude Wahid atau nama sebenarnya Muhammad Radzi Abdul Wahid. Izreen dan Ude telah mendirikan rumah tangga pada 8 Ogos lalu di Damansara, Petaling Jaya secara tertutup.

Terdahulu, Izreen pernah berkahwin dengan seorang jurukamera, Muhammad Riza pada 2012 namun berpisah pada 2014. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Muhammad Adrian Umar, 5. Manakala, Ude pula pernah mendirikan rumah tangga bersama Intan Liana Saleh pada Mac 2013 namun disahkan bercerai pada Mac 2018. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua cahaya mata, Arish Muqri, 4 dan Ariq Murqi, 2 tahun.

Teruja Menanti Kehadiran ‘Orang Baru’

Terbaru, pasangan ini begitu teruja menantikan kehadiran orang baru dalam keluarga mereka dan turut berkongsi gambar dan video imbasan ultrasound bakal anak mereka. Perkongsian itu dibuat mereka menerusi laman Instagram masing-masing dan cahaya mereka dijangka lahir pada Jun tahun ini.

IKLAN

“Baby belanje senyuman untuk mama dan baba,” tulis Ude

Nama Anak Bakal Bermula Huruf ‘A’

Menerusi perkongsian Izreen, pelakon ini memberi bayangan nama anak mereka bakal bermula dengan huruf A menerusi hashtag yang diwujudkan di Instagram nya iaitu #babyA.

“Kejap jer awak dah nak masuk 6 bulan… Akhirnya #babyA nak jugak tunjuk muka,”

Biarpun begitu, sehingga kini Izreen masih lagi menutup ruangan komen dan menjadikan laman Instagram nya kepada tetapan ‘privacy’