Siapa yang ikuti Instagram Dato’ Seri Aliff Syukri, mesti perasan akan jejaka kacak ini. Dalam video yang dimuat naik Aliff kebelakangan ini, mesti sahaja ada dia. Kalau nak tahu, namanya Muhammad Faezal Satar.

Faezal baru saja bekerja dengan Aliff, sebagai pembantu peribadi. Boleh dikatakan, setiap posting di Instagram mahupun laman Youtube milik Aliff yang memaparkan wajah Faezal, pasti mendapat pelbagai komen netizen yang rata-rata memuji ketampanan pembantu peribadinya.

IKLAN

Dari seorang jejaka yang agak pemalu pada awal kemunculannya, kini Faezal terlihat lebih petah berkata-kata menerusi beberapa buah video yang dimuat naik oleh Aliff. Lebih mengejutkan, sejak akhir-akhir ini, Faezal tak segan tampil tak berbaju dengan mempamerkan tubuh seksinya yang ‘sado’.

Tidak dapat dinafikan, dengan tubuh yang sado dan  aksi bersahaja Faezal depan kamera , sudah semestinya membuatkan ramai wanita terpana malah mereka ternanti-nanti video terbaru dari Aliff. Siapa tahu, mungkin ini salah satu strategi Aliff untuk menaikkan jumlah tontonan di Youtube Terlajak Laris?