Peminat sedia mengetahui bahawa pelakon Datin Paduka Eina Azman sememangnya seorang yang begitu rendah diri malah dia sering kali dipuji kerana sikapnya itu.

IKLAN

Sedih Pembantu Rumah Berhenti Kerja 

Buktinya, bukan sahaja sering memasak sendiri untuk keluarga nya, malah pembantu-pembantu rumahnya juga dilayan dengan begitu baik. Namun begitu, terbaru Eina menerusi laman Instagram nya berkongsi rasa sedihnya apabila pembantu rumah kesayangannya yang dikenali sebagai Nur mengambil keputusan untuk pulang ke Indonesia.

Sempat Luangkan Masa 

Menurut selebriti itu, Nur yang disapa Eina sebagai Bik Nur merupakan antara pembantu rumah yang paling lama berkhidmat bersamanya. Malah segala susah senang Eina sekeluarga turut dirasai pembantu rumahnya itu.

View this post on Instagram

Salam guys… today eina nak share dgn u all apa yang Eina rasa. Rasa sedih sangat bila harini bik nur balik for good 🥺😔 bik nur nak balik sbb nak rest kat kg n nak jaga anak2 cucu. bik nur bibik yang paling lama dgn eina. Dia ada dengan eina masa susah n senang eina😔 so susah nya rasa nak lepas kan bik nur😭 I can’t stop crying rasa masa heartbroken ngn boyfriend pula😢 Eina pun bukan majikan yang perfect ada masa eina Ada juga mungkin termarah terkasar😌 but seriously dalam banyak2 bibik eina. Bik nur berjaya buat eina menangis mcm ni😩 nasib baik smlm eina sempat dating bawa bik nur jalan2 makan n shopping bersama. Saya tau kamu boleh baca ni bik!! Love you always bik🤗 Drpda majikan mu : YANG KUAT BEBEL 😘

A post shared by 𝑬𝒊𝒏𝒂 𝑨𝒛𝒎𝒂𝒏 (@eina_azman) on

Jelas Eina, dia gagal menahan rasa sedihnya kerana terpaksa berpisah dengan Bik Nur. Namun begitu, sebelum pembantu rumahnya itu pulang ke negaranya, Eina sempat meluangkan masa bersama buat kali terakhir. Bertuah dapat majikan macam Eina bukan?

IKLAN