Perkhabaran mengenai pelakon terkenal, Nelydia Senrose akan mendirikan rumah tangga bukan lagi menjadi rahsia. Malah empunya nama sebenar Nik Zaris Nelydia Nik Sen ini dikhabarkan akan mendirikan rumah tangga dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Hafez dalam masa terdekat.

Qi Gembira Nelydia Akan Mendirikan Rumah Tangga 

Terdahulu, Nelydia pernah menjalinkan hubungan dengan pengacara yang juga ahli kumpulan OAG, Qi Razali pada tahun 2013. Namun hubungan mereka tidak berkekalan dan kedua-duanya mengambil jalan untuk berpisah pada Ogos 2015. Bagaimanapun Qi atau nama sebenarnya Qushairi Mohammed Razali gembira apabila mendapat tahu bekas kekasihhnya itu akan mendirikan rumahtangga tidak lama lagi.

IKLAN

Doa Buat Nelydia 

oznor

Qi ketika ditemui murai.my di sidang media pelancaran lagu Sumpah nyanyian Aina Abdul di The Majapahit, Mont Kiara semalam berkata, dia turut bahagia kerana Nelydia dipertemukan dengan seorang lelaki yang baik.

“Alhamdulillah, saya bahagia apabila dia berjumpa dengan seorang insan yang boleh membimbing dirinya dan telah dipertemukan dengan lelaki yang baik. Semoga awak berbahagia dan semoga semua yang diimpikan akan dijumpai dalam perkahwinan nanti”

Malah Qi yang kini sedang hangat bercinta dengan pengacara, Nia Atasha turut mendoakan agar persiapan perkahwinan pelakon itu berjalan dengan lancar selain menitipkan salam buat semua ahli keluarga Nelydia.