Menjaga penampilan adalah salah satu tugas penting bagi para selebriti. Mulai dari busana, make-up hingga senaman untuk menghasilkan bentuk tubuh yang diinginkan. Sama halnya dengan pelakon yang terkenal pada era 90an, Zahida Rafik.

Tubuh tinggi dan langsingnya ini merupakan hasil kerja kerasnya selama melakukan senaman. Jom kita intip foto-foto Zahida ketika melakukan senaman!

IKLAN

Berdasarkan kepada gambar-gambar yang dimuatnaik oleh Zahida ke laman Instagram miliknya itu, ternyata Zahida ini boleh diibaratkan seperti gym rat yang suka dengan aktiviti-aktiviti senaman di gimnasium.

Selain daripada perutnya kempis, otot-otot kekar yang kelihatan jelas pada lengan Zahida turut mendapat perhatian peminat.

Untuk menjaga berat badan dan bentuk tubuhnya yang langsing,  ternyata Zahida melakukan serangkaian jenis senaman. Memang bukanlah hal yang mudah untuk mendapat bentuk tubuh yang diinginkan! Jadi, buat para wanita di sana, mungkin anda boleh jadikan Zahida sebagai inspirasi untuk dapatkan tubuh langsing dan cantik.

IKLAN