“Pemimpin Terbaik!” – Netizen Puji Pengorbanan Norman Hakim Bersama Keluarga

Mesti Baca

Buang yang keruh, ambil yang jernih. Mungkin pepatah ini sesuai digambarkan buat Norman Hakim selepas melalui detik hitam suatu ketika dahulu. Malah pendekatan yang dibuat pelakon ini ternyata memberi hikmah besar buat dirinya yang begitu bahagia di samping isteri dan anak-anak.

Hubungan Norman, Memey Dan Abby Buat Netizen Cemburu 

View this post on Instagram

Super hot lit lit with sayang-sayangku…mata mana mata?😅

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

IKLANUmum mengetahui sejak berpisah dengan Abby Abadi, Norman yang kini berkahwin dengan pelakon Memey Suhaiza masih berkawan rapat antara satu sama lain demi membesarkan anak-anak mereka. Malah Memey dan Abby sendiri begitu rapat sehingga hubungan keluarga ini menimbulkan rasa cemburu dikalangan pengikut mereka.

Norman Beri Contoh Terbaik 

Rata-rata netizen turut memuji akhlak yang ditonjolkan Norman yang memperlihatkannya sebagai seorang bapa dan pemimpin yang terbaik dalam menguruskan hal keluarga. Sering kali berkorban demi keluarga tercinta, keakraban mereka sekeluarga yang sering digambarkan Norman menerusi laman Instagram nya menjadikannya satu contoh terbaik untuk diikuti.

“Norman hakim pemimpin contoh yang baik.semoga bahagia dunia dan akhirat”, komen salah seorang pengikutnya

Buktinya,menerusi perkongsian terbaru pelakon itu, dia sanggup terbang terus ke Terengganu untuk bersama keluarganya biarpun baru sahaja pulang dari mengerjakan umrah, Norman Hakim terus bergegas ke Pulau Redang di Terengganu untuk bersama-sama ahli keluarganya.

Semoga keluarga besar Norman, Memey dan Abby akan terus bahagia dan harmoni sehingga ke akhir hayat!

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan