Tidak lama lagi, penyanyi Nourul Depp dan suami, Eric Daniel Depp akan menimang cahaya mata ketiga mereka. Terdahulu, hasil perkahwinan pasangan ini dikurniakan dua cahaya mata iaitu Zachary Depp dan Raphael Depp.

Jatuh Bilik Air 

Namun begitu, satu perkhabaran yang mengejutkan telah dikongsi oleh Nourul apabila dia dikatakan telah terjatuh di dalam bilik air dan telah dimasukkan ke hospital bagi melakukan pemeriksaan ke atas diri dan kandunganya. Kongsi Nourul lagi, dia bagaimanapun bersyukur kerana kandungannya berada dalam keadaan sihat dan selamat.

IKLAN

Bakal Lahirkan Bayi Perempuan 

Dalam perkembangan lain, penyanyi ini turut mengumumkan nama dan jantina bakal anaknya itu. Dijangka akan melahirkan seorang bayi perempuan, Nourul dan suami telah bersepakat untuk menamakan anak mereka sebagai Isabella Depp.

Sebelum ini, Nourul pernah mendirikan rumah tangga dengan komposer Ajai pada 25 Disember 1996 namun telah berpisah pada 28 Februari 2007. Hasil perkahwinan, mereka mempunyai seorang cahaya mata perempuan yang kini berusia 21 tahun, Ayu Nazirah.