Perkongsian dari Azza Elite ini mengenai pengurus peribadinya ternyata begitu menyedihkan apabila penyanyi ini memaklumkan bahawa pengurusnya itu yang dikenali sebagai Nazri telah menghadap Ilahi dua hari yang lalu.

Perkongsian Azza Buat Ramai Sedih 

Menerusi laman Instagram nya, Azza atau nama sebenarnya Nor Azzarima binti Zawari telah berkongsi kenangan terakhirnya bersama Allahyarham Nazri yang membuatkan rata-rata pengikutnya turut bersedih dengan pemergiannya. Menurut Azza, meskipun sering kali ‘bergaduh manja’ namun itulah kenangan yang akan dirindui oleh anggota kumpulan Elite itu.

IKLAN

Banyak Tolong Dalam Susah Dan Senang 

Tambah Azza lagi, dia berasa bertambah sebak kerana Allahyarham ada menyebut namanya sebelum jatuh dan pergi buat selama-lamanya.

View this post on Instagram

dia ckp kaki saya busuk🤣 so !! kaki ko la busuk🤣🤣 . . . aku speecless.. . . aku kan selalu marah ko .. tapi ko meminte.. . . smlm ko tido ke tu.. pakai baju ni jugok.. . . rehat la @nazrielite nama pun nk da elite kt blkng.. pape ntah.. hik hik . . ko x kan call dah aku . .ko x kan wassup 999 kali dah kt aku. . smlm last pun ko sebut nama aku kt azli sblm jatuh.. . .gemok.. aku sedih la.. sapa nk kawan aku .. sapa nk gaduh dgn aku and @farahhidayuuu lg .. sapa nk gado dgn aku and @ashakarim_ and @naniekarim . . sape nk pakai brg kita org lg sesuka hati dow @hazwanshahs dgn brg acap .. dgn fara! . . rehat tau! mcm tido ko kan.. sikit pun x kerut ke apa.. .. selamat tinggal gemok ku . tq tolong aku jaga mak enon marissa .. masa aku sorang sorang dulu.. .tq jaga adam walaupun ko tido kt sblh gerammmm je aku🤣tp dpt jugak bideo call smlm sblm kau pg ko nk sgt tgk adam😍 @khiriah17 makasih g anto suben mu smlm @abby_abadi112 tq b and en jai dtg memalam teman nazri dgn kami semua. tq @biendalavienda dtg dgn kak ain allah kak za lupa nk tag bienda.. luv u bienda tq so muchhhhh . alfatihah. terima kasih kerana menyimpan segala memori segala rahsia kak za kak ti fiza and elite tersimpul di bawa mati @khiriah17 @abby_abadi112 @ @tie_sadaliofficial @lindarafar @sashasaidin @fizaabdhalim @hanaadnan

A post shared by Azzaelite❤️jadaqueen0174748991 (@azzaelite) on

Kongsi penyanyi itu selepas ini tiada lagi sahabat baik yang akan sering menghubunginya selain turut berterima kasih kerana telah banyak menolongnya pada setiap masa.

” Al-Fatihah. Terima kasih kerana menyimpan segala memori segala rahsia kak za kak ti fiza and elite tersimpul di bawa mati”

Selain peminat,rakan-rakan artis yang mengenali Allahyarham seperti Linda Rafar dan Norkhiriah turut berkongsi perasaan sedih mereka selepas mendapat tahu mengenai berita duka itu. Al-Fatihah!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN

Komen Anda