Teman lelaki Britney Spears iaitu Sam Asghari tidak dapat melupakan Britney sehingga Sam memuatnaik video mereka berdua di Instagram baru-baru ini sempena International Kissing Day (Hari Ciuman Sedunia). Seolah-olah Sam terlepas untuk cium Britney. Ini kerana Britney sedang berada di dalam tempat pemulihan mental.

Video yang menerima view sebanyak 260,000 kurang dari 15 jam itu menerima banyak komen-komen dari netizen yang meminta Sam supaya bersabar dan tabah dengan dugaan yang diterima.

IKLAN

Di dalam video tersebut ada sedutan-sedutan detik manis mereka berdua seperti bersenam bersama, menari dan banyak aksi mereka yang buat sesiapa menonton akan potong kaki atas kemesraan mereka berdua.

Ini menunjukkan bahawa Sam masih memikirkan tentang Britney dan mereka telah mula menjalikan hubungan semenjak tahun 2016 lagi. Menurut laporan TMZ, Britney Spears  mendaftarkan dirinya ke sebuah pusat sakit mental sejak bulan lepas.

Sumber terdekat turut melaporkan bahawa bapa kepada penyanyi yang suatu ketika dahulu popular dengan lagu, “Baby One More Time” ini, berada dalam keadaan kritikal. Hal ini membuatkan Britney merasakan perkara ini adalah sesuatu yang sukar untuk ditangani. Ayah Britney, Jamie Spears, menjalani 2 pembedahan untuk menghadapi isu berkaitan dengan usus dan kolon beliau.

murai.my mendoakan agar Britney cepat sembuh dan cepat pulang kepada pangkuan keluarga serta teman lelaki beliau.