Yuna kembali menjadi perbualan hangat dikalangan peminat apabila single terbaharunya berjudul Forevermore benar-benar mengujakan. Bukan sahaja lagu tersebut begitu catchy dan memperlihatkan Yuna menari, malah video klip muzik tersebut turut menampilkan beberapa lokasi di tanah air sebagai latar belakangnya.

Gaya Disamakan Dengan Kek Lapis Sarawak 

Terbaharu, menerusi perkongsian netizen yang tular di media sosial terdapat perbandingan gaya fesyen yang dipakai Yuna disamakan dengan kek lapis Sarawak berwarna- warni. Bukan satu ataupun dua, malah kebanyakan fesyen Yuna dikatakan diinspirasikan dari makanan tersebut biarpun hanya satu kebetulan.

Reaksi Yuna 

Melihatkan pada perkongsian yang tular itu, Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Zarai turut memberi reaksi nya terhadap perbandingan tersebut. Tidak melatah atau marah dengan perbandingan tersebut, sebaliknya Yuna beranggap perkongsian netizen turut memberi gambaran idea mengenai perancangannya pada akan datang.

Malah penyanyi itu turut berseloroh dengan memberitahu dia kini secara tiba-tiba mengidam kek lapis Sarawak dan kecewa kerana tidak berkesempatan menikmati hidangan tersebut memandangkan dia kini sudah ke luar negara.

IKLAN