Nampaknya Honor bakal melabuhkan tirainya di pasaran Malaysia tidak lama lagi. Menariknya kali ini adalah, telefon yang bakal dipasarkan oleh Honor kali ini adalah telefon dengan fungsi triple kamera.

Foto: Unbox

Telefon baru tersebut bakal mengambil tempat pada 17 April ini. Semestinya ramai yang tertanya-tanya telefon jenis apakah yang Honor akan lancarkan di pasaran Malaysia ini? Sebenarnya, tiada maklumat yang sah jenis telefon yang mana satukah yang akan tiba di pasaran 17 April ini.

IKLAN
Foto: Unbox

Kerana Honor memiliki beberapa telefon baru seperti Honor 10i, Honor 20i dan Honor 20 Lite. Jadi tidak dapat di pastikan yang mana satu di antara tiga telefon ini yang bakal memasuki pasaran Malaysia kerana ketiga-tiga telefon tersebut memiliki fungsi triple kamera!

Foto: GSM Arena

Kalau di lihat dari butiran spesifikasi, ketiga-tiga telefon tersebut memiliki ciri-ciri yang sama. Skrin telefon yang berkeluasan 6.21 inci dengan Full HD display. Penggunaan cip daripada Kirin 710F dan 32MP lensa kamera selfie dan memiliki triple kamera di bahagian belakang telefon iaitu 24MP, 8MP dan 2MP lensa kamera.

Sama-samalah kita nantikan pada 17 April ini, telefon Honor jenis yang manakah bakal menggegarkan pasaran gajet di Malaysia!