Selain Rogol Bergilir-gilir, Seungri Pernah Mengadakan Pesta Terkutuk Ini!

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Artis & Instafamous Selar Kes Youtuber Bergaduh Di Gelanggang Futsal

Insiden pergaduhan di sebuah gelanggang futsal minggu lalu yang melibatkan Youtuber terkenal mendapat perhatian ramai termasuk di kalangan selebriti...

Sebelum ini seorang wanita mendedahkan dirinya telah menjadi mangsa rogol secara bergilir-gilir yang dilakukan  oleh Jung Joon Young, Choi Jong Hoon dan tiga orang lain. Mangsa yang begitu kenal baik dengan mereka pada awalnya telah dibius kemudian dirogol dalam keadaan tidak sadar.

Bukan hanya dirogol dan penyebaran video haram saja yang dilakukan kumpulan grup chat Seungri dan Jung Joon Young ini. Media Korea Koreaboo melaporkan mereka juga menggadakan pesta dadah.

Seungri

Difahamkan Seungri dan kumpulan grup chatnya mengadakan pesta minum dengan “happy balloons” (dinitrogen monoksida) antara 2015-2017. Pesta ini juga dihadiri ramai  wanita berusia awal hingga pertengahan 20-an di sebuah bar di Itaewon.  Happy balloons sendiri mengandungi kandungan yang membuat mereka yang menghirupnya hingga high selama 20-30 saat.

Jung Joon Young

Pekerja dari bar tersebut bertemu dengan wartawan dan mendedahkan bahawa Seungri, Choi Jong Hoon, Yoo In Suk (suami aktres Park Han Byul) dan Mr. Kim termasuk dalam anggota grup chat yang sering mengunjungi bar dan mengadakan pesta dengan dinitrogen monoksida. Seungri sendiri telah mengunjungi bar sejak Mei 2015.

Kebanyakkan pekerja di bar biasanya menyaksikan Seungri dan gengnya mendapatkan kotak-kotak kapsul dinitrogen monoksida yang dikirim ke bar.

“Mereka mengambil sekotak kapsul dari pintu masuk bar dan membawanya ke meja sudut tempat mereka di belakang. Dengan menggunakan alat ekstraksi, mereka akan membuat “happy balloons” dan menghirupnya. ” kata pekerja bar tersebut.

Happy balloons sendiri mengandungi kandungan yang membuat mereka yang menghirupnya hingga high selama 20-30 saat.

Dinitrogen monoksida merupakan bahan terlarang dan penggunaannya sebagai halusinogen sekarang dikenakan hukuman. Ahli grup chat jarang mengunjungi bar setelah pertengahan 2017 dan berhenti berkunjung ke situ selepas Burning Sun dibuka pada Februari 2018.

SourceKoreaboo

Terkini

Dah Elok Sado, Pergi Buat Implan Payudara Pula! Influencer Ini Tak Malu Malah Bangga

Lelaki bertatu ini menunjukkan implan payudara setelah dicabar untuk mendapatkan 3 juta pengikut di akaun Instagramnya. Dipetik dari Dailystar, Influencer...

Artikel Berkaitan