Lucinta Luna merupakan salah satu artis Indonesia yang sering mencetuskan kontroversi. Beberapa waktu lalu pelantun Bobo Di Mana itu sempat bergaduh dengan personaliti TV Deddy Corbuzier. Video itu siarkan langsung melalui akaun Instagram peribadinya.

Sebelum ini Lucinta pernah mendakwa bahawa dirinya telah bernikah kemudian bercerai seminggu kemudian dengan jejaka berasal dari Filipina, kini Lucinta terlihat sudah mempunyai kekasih baru. Namun kekasih baru Lucinta Luna yang belum diketahui nama sebenarnya ini telah menjadi tanda tanya dikalangan netizen.

View this post on Instagram

About Last Night ❤ @lucintaluna

A post shared by Abash (@ashgreyz) on

Ini kerana kekasih Lucinta Luna itu disebut-sebut memiliki paras cantik dan suara bak seorang wanita. Kekasihnya itu diketahui pemilik akaun Instagram @a13ash. Berbagai komen datang dari netizen di akaun Instagram peribadi kekasih Lucinta ini.

Nah, nak lihat bagaimana penampilan kekasih baru Lucinta Luna ini?

IKLAN

Lucinta dan kekasih barunya tak segan sering berkongsi momen kemesraan melalui akaun Instagram masing-masing. Rata-rata netizen kuta mengatakan kekasih baru Lucinta ini merupakan seorang wanita. Betul ke?

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry