Kini U Mobile menawarkan perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggannya. Perkhidmatan terbaru daripada U Mobile ini memberi kebebasan kepada pelanggannya untuk memilih serta menguji perkhidmatan mereka secara percubaan selama 7 hari.

Dan jika selama tempoh percubaan berjalan, dan jika pelanggan kurang berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, pelanggan boleh memohon untuk refund dalam tempoh trail atau tempoh percubaan tersebut.

IKLAN
Foto: U Mobile

Di dalam laman web U Mobile ada menyatakan bahawa jaringan 4G kini telah di membina “unlimited data experience” dan mampu cover 9 orang pengguna daripada 10 orang di Semenanjung Malaysia.

Foto: U Mobile

Tambahan lagi, syarikat telekomunikasi ini juga telah memperluaskan kawasan coverage jaringan 4G kepada lebih daripada 2000 tempat yang baru.

Plan yang di jalankan iaitu 7 hari percubaan ini hanya terhad kepada plan Unlimited Hero P99 dan tambahan lagi, menerusi penggunaan percubaan ini pengguna akan di beri nombor telefon yang baru kepada pelanggan.

Untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh layari laman web rasmi U Mobile dan ketahui lebih lanjut tentang plan 7 hari percubaan ini.

Komen Anda