Di media sosial baru-baru ini dihebohkan dengan beberapa video tak senonoh. Video yang ramai tularkan di Twitter menunjukkan beberapa artis tempatan di Indonesia yang melakukan masturbasi.

IKLAN

Peguam Nafi Kriss Hatta Terlibat

Menurut laporan dari Tribunews, antara pelaku tersebut merupakan dari kalangan artis hingga atlet dengan inisial RK, AA, GP, DW, OP, AK, KH, RB, GF dan JC. Nama Richard Kyle, Kriss Hatta, hingga Andrew Andika pun disebut-sebut terlibat dalam video masturbasi artis.

Kriss Hatta

Video masturbasi artis yang menjadi viral kini masih disiasat oleh pihak polis.

Penguam Kriss Hatta, Indra Tarigan menafikan soal tularnya video masturbasi anakguamnya itu di media sosial. Indra mengaku baru mendengar dan mengetahui khabar tularnya video tersebut.

“Tak pernah dengar. Kriss Hatta juga belum memaklumkan lafi,” kata Indra ketika mengesahkan hal ini seperti dipetik Tribunenews.com

Malah Indra tidak boleh bercakap terlalu banyak soal isu tersebut lantaran dirinya tengah jatuh sakit.

Selain Kriss Hatta, artis lain seperti Richo Kyle, model Ghandi Fernando juga pemain badminton negara Jonathan Christie didakwa berada dalam video yang sudah tersebar luas itu.

Andrew Andika pun disebut-sebut terlibat dalam video masturbasi artis.

Lelaki Mirip Ghandi Fernando

Seperti yang dilaporkan oleh FaktualNews.com, dalam video yang tersebar di media sosial dan dimuatnaik oleh akaun @Amirsam di Twitter, menunjukkan penampakan diri Ghandi Fernando dalam keadaan bogel.

Gandhi Fernando

Video berdurasi 1.45 minit itu menampilkan lelaki mirip Gandhi Fernando terlihat tengah memegang kamera untuk merakam apa yang dilakukan. Dalam sebuah ruangan, dia terlihat duduk di sofa sambil kemudian melakukan masturbasi.

IKLAN

Gandhi Fernando sendiri belum memberikan respon atas video yang dimuatnaik hampir seminggu yang lalu. Kelihatan, Gandhi juga memutuskan untuk menutup  ruangan komen bagi netizen di media sosial miliknya.

Dalam video-video itu kesemua lelaki tersebut memang sangat mirip dengan artis-artis Indonesia yang disebutkan namanya. Walaubagaimanapun, hingga kini belum diketahui kebenarannya.

SUMBERTribunews
Artikel SebelumnyaBotol Shampoo Lama Di Inovasi Menjadi Tangan Palsu 3D?
Artikel SeterusnyaWow! Ini Watak Avengers Yang Sesuai Untuk 30 Selebriti Tempatan
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.