Pepatah ada mengatakan kononnya di muka bumi ini setiap manusia mempunyai tujuh orang wajah yang seiras mereka. Namun itu hanyalah andaian semata-mata dan tiada bukti saintifik yang membuat pengesahan tersebut.

4 Selebriti Yang Mempunyai Wajah Seiras 

Biarpun begitu, ramai yang tidak menolak sekiranya setiap individu itu mempunyai sedikit persamaan fizikal mereka terutamanya dibahagian muka. Untuk itu, kami tampilkan 4 selebriti dalam dan luar negara ini yang dikatakan peminat mempunyai iras wajah biarpun tidak mempunyai pertalian darah. Siapakah mereka?

IKLAN

3Mata 

Amyra Rosli, Lisa Blackpink, Nia Ramadhani dan Raline Shah kami adalah selebriti yang dikatakan mempunyai wajah seiras dan ramai yang beranggapan mereka mempunyai persamaan dari segi mata.

2Gaya Rambut 

Gaya rambut juga tidak kurang hebatnya kerana 4 selebriti ini kadang-kala gemar menggayakan fesyen rambut yang sama. Baik dari segi ‘bertocang’ mahupun ‘lepas’ jika sekali imbas, sukar untuk mengenalpasti mereka.

1Bentuk Wajah 

Bentuk wajah mereka juga hampir sama! Barangkali kesemuanya dari Asia, bentuk wajah juga tidak mempunyai banyak perbezaan. Untuk pengetahuan anda, Amyra dan Nia pernah bergambar sekali suatu ketika dahulu!