Pelakon Zainol Macwilson iaitu bapa kepada Zahirah Macwilson menjelaskan dia tidak bermaksud enggan memberi restu terhadap hubungan istimewa anaknya Zahirah bersama Aiman Ridza Hakim yang sedang hangat bercinta itu. Malah Zainol memohon maaf jika pandangan mengenai hubungan anakny sebelum ini menyinggung perasaan mana-mana pihak.

“Bukan saya tidak restu hubungan istimewa mereka, tapi saya masih belum kenal keperibadian Aiman. Jadi tiada istilah saya tidak memberi restu. Tapi jika Aiman terasa hati dengan kenyataan saya sebelum ini, saya dengan rasa rendah hati memohon maaf,” katanya kepada Mstar.

Sebelum ini, Zainol memberitahu dia hanya mengetahui mengenai hubungan intim anak gadisnya dengan Aiman menerusi laporan berita dan media sosial. Zainol juga belum berkesempatan untuk mengenali Aiman secara peribadi sebaliknya hanya mendengar cerita mengenai Aiman dari pihak luar.

“Kalau ini pilihan mereka, saya dengan rasa berbesar hati memberi restu dan sedia menjadi wali jika mereka mahu mendirikan rumah tangga kelak”, tambah Zainol lagi.

IKLAN

Kisah percintaan antara Zahirah dan Aiman mendapat perhatian ramai pada Disember lalu apabila masing-masing memuatnaik gambar yang sama di laman Instagram mereka berserta kapsyen romantis. murai.my mendoakan agar pasangan ini akan berkekalan hingga ke Jannah, aamiin.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry