Unifi Gandakan Kuota Internet Telefon Khas Untuk Pengguna Postpaid Sempena Ramadhan Dan Raya Ini

Mesti Baca

Tiba sudah bulan Ramadhan yang mulia ini dan kemudian bakal menyusul pula bulan Syawal. Sempena dua bulan yang istimewa ini TM telah mengumumkan tentang penggunaan unifi pada telefon bimbit akan di gandakan khas bagi pengguna postpaid unifi.

Menerusi gandaan kuota ini, pengguna akan menerima dua kali ganda jumlah data, panggilan dan SMS bagi yang mengambil plan postpaid yang di tetapkan dan berdasarkan promosi yang di jalankan oleh pihak TM.

Foto: Lowyat.net

Sebagai contoh, bagi pengguna mengambil plan Unifi Mobile 99 yang sememangnya di datangi dengan unlimited data, panggilan dan SMS akan mendapat data tambahan bagi hotspot berbanding kuota.

Foto: Lowyat.net

Bagi pelanggan yang ingin subscribed plan ini, pengguna akan menerima secara automatik 20GB untuk hotspot berbanding kuota yang biasa iaitu 10GB di dalam tempoh promosi.

Foto: Soya Cincau

Manakala bagi plan Unifi Mobile 59 dan 39, pelanggan akan menerima gandaan daripada kuota yang biasa digunakan dengan membeli Double Quota add-on pas menerusi aplikasi [email protected] Dan harganya bermula daripada RM8 dan pas tersebut akan meningkatkan limit gandaan seperti di bawah:

Unifi Mobile 59: 20GB (18GB LTE + 2GB 3G/LTE), 200 minit panggilan dan 50 SMS.

Unifi Mobile 39: 10GB (8GB LTE + 2GB 3G/LTE), 100 minit panggilan dan 50 SMS.

Dan plan ini boleh digunakan bagi pelanggan baru dan lama Unifi dan promosi ini bermula hari ini sehingga 30 Jun 2019 ini. Bagi pelanggan yang mengambil plan Unifi Mobile 29 dan Unifi Mobile 19, promosi ini tidak dapat digunakan.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan