Sebelum ini peminat berteka-teki mengenai ‘status sebenar’ filem Spider-man : Far From Home yang akan ditayangkan pada Julai ini.

Peminat Tertanya Status Sebenar Spiderman 

Manakan tidak, selepas tamatnya Avengers : EndGame, ramai yang tertanya hala tujuan para Avengers yang masih kekal sehingga munculnya spekulasi mengenai Young Avengers. Jika itu melibatkan anak-anak adiwira ini, bagaimana pula dengan hero remaja, Spiderman? Ini adalah jawapannya!

IKLAN

Trailer Terbaharu Papar Kisah Kesinambungan Spiderman 

Trailer filem Spiderman akan datang sebelum ini hanya menampakkan kemunculan dua watak utama lain iaitu Mysterio dan Nick Fury. Namun dengan trailer terbaharu ini, ianya merungkai sedikit sebanyak mengenai apakah yang terjadi pada Spider-man selepas peperangan EndGame. Dalam video tersebut kelihatan Spiderman masih bersedih dengan pemergian Iron Man malah mengambil keputusan untuk bercuti bersama rakan-rakannya.

Dalam trailer itu juga, Spiderman telah berjabat tangan dengan Mysterio sekaligus mencetuskan satu lagi persoalan adakah Mysterio sebenarnya watak yang baik atau hanya sekadar ‘trick’ pada peminat? Jawapannya pada Julai ini!