Semalam, pelakon Nonny Nadirah telah berkongsi sebuah video di laman Instagram nya dimana dia mendedahkan darah secara tiba-tiba keluar dari mulutnya.

Terkejut Mulut Keluar Darah 

Menurut Nonny, dia terkejut kerana sebelum ini dia tidak pernah mengalami keadaan sedemikian rupa malah dia juga akui tidak menghadapi sebarang masalah kesihatan. Rata-rata pengikut Nonny terkejut malah turut menasihati selebriti itu supaya membuat pemeriksaan doktor dengan segera.

IKLAN

“Korang pernah kena macam ni ke? Tengah duduk diam dan tiba-tiba darah dari mulut keluar banyak.Tak ada batuk tak ada apa. Ke sebab panas ke apa tak tau,”

Netizen Syak Perbuatan Orang 

Pelbagai pandangan dan pengalaman telah dikongsi peminat menerusi ruangan komen Instagram Nonny. Ada yang menganggap ianya barangkali kerana perubahan cuaca dan tidak kurang juga mendakwa Nonny terkena ‘buatan orang’ berdasarkan pengalaman mereka sebelum ini.

Terdahulu, perpisahan Nonny bersama bekas suaminya juga dikatakan netizen berpunca daripada sihir pemisah.Namun, Nonny menegaskan dia tidak pernah mengiyakan sihir adalah punca mengapa mereka berpisah selepas sembilan tahun berkenalan. Apa pun, diharap keadaan Nonny akan kembali pulih seperti biasa dan dijauhkan daripada segala perkara-perkara yang buruk.