Suatu ketika dahulu lagu-lagu dari kumpulan nasyid terkenal, Raihan begitu mendapat tempat dikalangan peminat. Masih segar di ingatan kami lagu-lagu popular Raihan seperti Demi Masa, Syukur dan banyak lagi sentiasa meniti di bibir peminat. Malah sekitar lewat 90-an boleh dikatakan ‘era’ kumpulan Nasyid mendapat perhatian meluas.

Raihan Berduet Dengan Alif Satar 

Kini selepas hampir 23 bertapak dalam industri, Raihan yang dianggotai Che Amran Idris, Abu Bakar Md Yatim dan Amran Ibrahim masih lagi aktif malah turut tampil bersama single mereka, Sesungguhnya 2019 yang diberikan nafas baharu. Menariknya lagi, single yang dicipta bekas anggota Raihan ini iaitu Nazrey Johani turut bergandingan bersama penyanyi lelaki popular, Alif Satar.

Dipuji Peminat 

Sejak dimuatnaik semalam menerusi laman YouTube, rata-rata peminat memuji kemerduan suara gandingan Alif bersama Raihan.

Malah segelintir peminat turut berasa terharu kerana mengembalikan nostalgia lama lagu ini yang dicipta sekitar tahun 2007. Sehingga kini, video tontonan muzik video ini mencecah lebih dari 100,000 ribu tontonan.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry