Siapa sangka dikesibukan pasangan selebriti ini mempunyai pelbagai persiapan, akhirnya Hairul Azreen dan Hanis Zalikha telah menimang cahaya mata kedua mereka pada Jumaat yang lalu.

Hanis Selamat Lahirkan Cahaya Mata Kedua 

Menerusi perkongsian yang dibuat Hairul menerusi laman Instagram nya, Hanis telah selamat melahirkan seorang cahaya mata perempuan pada jam 5.59 petang. Malah dalam perkongsian itu, pelakon PASKAL itu turut mengumumkan nama cahaya mata kedua mereka itu yang diberi nama sebagai Alisa Aisyah dan satu akaun Instagram khas turut diwujudkan.

Yusuf Iskandar Teruja 

Dalam pada itu, pasangan selebriti ini turut berkongsi sebuah video yang menunjukkan anak sulung mereka, Yusuf Iskandar teruja bertemu dengan adiknya.

IKLAN

Malah Yusuf turut menerima sebuah hadiah dimana menurut mereka ianya pemberian dari Alisa sebagai ‘hadiah kasih sayang’. Rata-rata pengikut mereka berasa terharu melihat keletah Yusuf yang kini semakin meningkat dewasa apatah kini telah bergelar sebagai seorang abang. Tahniah diucapkan buat Hairul dan Hanis atas kurniaan cahaya mata ini!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry