Pada musim kelima rancangan realiti TV popular, Gegar Vaganza muncul dengan kontroversi nya tersendiri apabila salah seorang peserta nya, Amelina dikatakan mempunyai perselisihan faham dengan penaja busana nya, Razman Razmi.

Kembali Berdamai 

Ketika itu, kedua-dua belah pihak saling berbalas kenyataan di media sosial antara satu sama lain berkaitan isu tersebut. Kini selepas hampir 8 bulan persengketaan tersebut, ratu dangdut itu dikatakan sudah berdamai dengan Razman Razmi.

IKLAN

Terdahulu, pihak Razman Razmi menyatakan seperti sudah serik untuk menaja Ratu Dangdut itu dan pihak produksi rancangan tersebut kerana mendakwa mendapat layanan buruk apatah lagi turut kerugian selepas menghasilkan busana tersebut.

Ambil Berkat Ramadan 

Mengambil keberkatan bulan Ramadan ini, pereka fesyen popular itu turut berkongsi gambar mereka bersama dan turut menyatakan bulan ini adalah peluang untuk mereka kembali bertemu dan bermaaf-maafan.

“BULAN RAMADHAN BANYAK MEMBAWA KEBAIKAN DAN KEBERKATAN..SYUKUR UKHWAH DAN PERSAHABATAN KAMI MASIH BERSAMA ..KAK LONG 🤲🏻 AMALINA #RR#RAZMANRAZMI”

Kedua-dua belah pihak turut terbabit dalam program yang dianjurkan oleh Star Vendors berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur, minggu lalu.